Oprema za policiju i vojsku

 

Koteks Tešanj / Koteks Production izrađuje praktični i udobnu odjeću i obuću, kao i razne dodatke za sve one kojima je na radu potrebna posebna specijalna oprema.
 
Funkcionalnost, udobnost i visok estetski dojam su atributi koji krase proizvodni program Koteks Production.
Ovaj program namijenjen je profesionalcima u oblasti javne, vojne, državne i privatne poslovne bezbjednosti kao i svim drugim korisnicima koji zbog prirode svog posla imaju potrebu za visokokvalitetnom odjećom, obućom i zaštitnom opremom. 

 

Tri linije našeg proizvodnog programa: taktička, industrijska i  sportsko lovačka, garantuju ispunjavanje svih potreba naših klijenata.
Kvalitet naših proizvoda višestruko potvrđen ne samo kroz odgovarajuće ateste i certifikate već prije svega kroz zadovoljstvo naših dosadašnjih klijenata, među kojima su i visokospecijalizovane bezbjednosne snage u zemlji i regionu.

 

Naši proizvodi izrađuju se od certifikovanih materijala, a za njihov dizajn zaslužan je naš razvojni studio koji ne samo da ide u korak sa ustaljenim svjetskim standardima već je često korak ispred njih.

 

Zahvaljujući toj kombinaciji kvalitetnih materijala i savremenog dizajna, svi naši proizvodi u potpunosti ispunjavaju svoju namjenu, obezbjeđujući potpunu zaštitu od klimatskih uslova, atmosferskih padavina te raznovrsnih mehaničkih trauma, zadržavajući pri tom izuzetno visok stepen funkcionalnosti i ergonomičnosti.

Pored standardnih modela, naš razvojni tim će Vam sa zadovoljstvom staviti svoje kapacitete na raspolaganje i u saradnji sa Vama razviti nove, jedinstvene dizajne koji će ispuniti Vaše specifične nestandardne potrebe.

 

Posebna pažnja posvećuje se izradi službenih uniformi i opreme čije su osobine strogo definisane, vodeći računa i o činjenici da vrijeme koje policajac ili vojnik provede na izvršavanju misije često nije ograničeno, a da njihova oprema uprkos tome mora zadržavati sve svoje funkcije i nakon dugotrajne upotrebe.

 

Pored standardnih uniformi, Koteks Production nudi i specijalizovanu opremu ( oprema za letačko osoblje, spasioce, vodiče pasa, forenzičare, pregovarače i slično), koja se može izrađivati kako u malim, tako i u velikim serijama.

Ispunjavajući zahtjeve i potrebe svojih klijenata, Koteks Production se potvrdio kao pouzdan i povjerljiv partner policijskih, vojnih i privatnih organizacija, agencija i institucija.