Noviteti stare imperije

img
0 Komentara Postavio administrator

TISAS - Trabzon Gun Industry Corp. je turski proizvođač pištolja osnovan u gradu Trabzon koji je smješten na obalama Crnog mora. Zbog svog dobrog geografskog položaja u periodu Osmanlijskog carstva služio je kao tranzit i odmaralište na putovanjima prema Arabiji, Egiptu, Perciji, Somaliji, Indiji, javi i Kini.

POSJETA KOMANDIRA POLICIJE TESLIĆ I TEŠANJ KOTEKSU

img
0 Komentara Postavio administrator

Dana 01.11.2011. godine Izvršni direktor firme Koteks, Haris Sejdić, bio je domaćin komandiru Policijske stanice Teslić Želimiru Dušaniću i komandiru Policijske stanice Tešanj Hajrudinu Aliću. Gosti su upoznati o aktivnostima firme KOTEKS i daljnim razvojnim planovima, kao i aktivnostima KOTEKS-a na izgradnji sportsko-rekreativnog centra na lokalitetu Kiseljaka.

Održana redovna sjednica Udruženja privrednika Tešanj-Jelah u prostorijama novootvorene zgrade KOTEKS-a

img
0 Komentara Postavio administrator

Dana 11.07.2011. godine sa početkom u 17 sati, u novootvorenoj zgradi firme KOTEKS, održana je redovna sjednica Upravnog odbora Udruženja privrednika Tešanj-Jelah, kojom je presjedavao predsjednik udruženja Muharem Sejdić.
Tom je prilikom Izvršni direktor firme KOTEKS prisutne članove upoznao sa ciljevima i planovima preduzeća, te su iskoristili priliku i obišli novootvorene proizvodne pogone kao i kompletan kompleks preduzeća.

Završena obuka za nova 32 uposlenika

img
0 Komentara Postavio administrator

U skladu sa našim usvojenim planovima i ciljevima u vremenskom periodu april - juni 2011. godine, izvršena je obuka novih 32 radnilka koji će uskoro početi raditi u pogonu obuće.