OBAVJEŠTENJE

img
0 Komentara Postavio huska koteks

Koteks doo Tešanj je početkom novembra 2017. godine otvorio novi proizvodni pogon u Zavidovićima, u nekadašnjem DC “Stoličara” u IP “Krivaja”. Trenutno u ovom proizvodnom pogonu je zaposleno 50 radnika.

ČESTITKA POVODOM VELIKOG KATOLIČKOG BLAGDANA

img
0 Komentara Postavio huska koteks

U ime KOTEKS Tešanj i u svoje lično ime, povodom nastupajućeg katoličkog praznika upućujemo iskrene čestitke

Nadogradnja sistema otpadnih voda u Koteks Tešanj

img
0 Komentara Postavio huska koteks

Odgovarajući na postavljene izazove zaštite životne sredine kompanija Koteks doo Tešanj, efektivno radi na nadogradnji sistema prešišćavanja otpadnih voda u svojim pogonima u Poslovnoj zoni Vila u Tešnju. Uprava društva je svjesna da dovoljno čiste vode sa očuvanim životnim zajednicama su osnova čovjekovog opstanka na Zemlji.

Koteks Tešanj i ove godine izlaže na sajmu IWA 2018 u Nurnbergu

img
0 Komentara Postavio huska koteks

Preduzeće KOTEKS Tešanj BiH će i ove godine, po treći puta, izložiti svoje proizvode iz oblasti "namjenske industrije", tzv. balistički program na 45. međunarodnom sajmu IWA Outdoor Classic 2018, Nurnberg, Njemačka.

ČESTITKA POVODOM DANA NEZAVISNOSTI BIH

img
0 Komentara Postavio huska koteks

U ime preduzeća KOTEKS Tešanj i u svoje lično ime, upućujemo čestitke svim građanima i narodima BiH povodom 01. marta Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.


Bh. delegacija na prestižnom sajmu u Milanu

img
0 Komentara Postavio huska koteks

Predstavnici domaćih proizvođača obuće, proizvodnje i prerade kože i privrednih komora Federacije BiH i Republike Srpske, u organizaciji italijanskog instituta za vanjsku trgovinu Sarajevo i Udruženja Assomac, borave u posjeti prestižnom sajmu SIMAC TANNING TECH, koji se od 20. do 22. februara održava u Milanu.
AKCIJSKE CIJENE

img
4 Komentara Postavio huska koteks

ŽENSKA I MUŠKA KOŽNA KONFEKCIJA
AKCIJSKE CIJENE

Adisa Karahodžić, direktorica Koteksa: Kvalitet nam je na prvom mjestu

img
6 Komentara Postavio huska koteks

Adisa Karahodžić koja se nalazi na čelu velike porodične kompanije Koteks iz Tešnja dokaz je da žene u Bosni i Hercegovini mogu jednako dobro voditi biznis kao i muškarci. Zahvaljujući njenom entuzijazmu, pomoći porodice prvenstveno oca Muharema Sejdića, koji je osnivač Koteksa, kompanija koju vodi spada u vodeće preduzeće za otkup, preradu i prodaju sirove kože i wet blue u Bosni i Hercegovini i regionu.

RUČAK I POKLONI ZA PENZIONERE KOTEKSA

img
14 Komentara Postavio huska koteks

RUČAK I POKLONI ZA PENZIONERE KOTEKSA

Danas 28.12.2017. godine u prostorijama KOTEKS-a upriličen je ručak i druženje za uposlenike preduzeća KOTEKS Tešanj koji su u penziji.