Balistička oprema i oprema za javni red i mir Kacige

Policijska kaciga art.500-221

img
3668 Komentara Postavio administrator

Policijska kaciga art. 500-222

img
4 Komentara Postavio administrator

HF POLICE 500-220

img
2840 Komentara Postavio administrator

Policijska kaciga ‘’HF-Police’’ izrađuje se od termoplastičnih kompozitnih materijala i posjeduje visok stepen otpornosti na mehaničke, termičke i hemijske prijetnje. Kaciga je opremljena vizirom za zaštitu lica i očiju koji ne umanjuje preglednost i ne ometa korištenje komunikacijske opreme, a posjeduje i udoban sistem amortizacije, kao i dodatnu zaštitu vratnog dijela.
Kaciga ‘’HF-Police’’ izrađuje se u standardnim bojama za policijsku upotrebu (crna, plava i bijela) i predstavlja neizostavan dio opreme za snage koje se angažuju na poslovima kontrole mase, na obezbjeđenjima javnih skupova i sl.

Balistička kaciga art. 2020 HF-Pro

img
2802 Komentara Postavio administrator

Balistička kaciga "HF-Pro" nudi nivo zaštite IIIA i predstavlja optimalni dio opreme za vojnike i policajce. Balistička kaciga ima čvrstu ali laganu konstrukciju i kompaktan dizajn koji ne umanjuje vidljivost i omogućava dobru preglednost. Kaciga ima udoban i egikasan sistem amortizacije mehaničkog šoka kao i jednostavan podbradni sistem za podešavanje i zatezanje. Donja linije kacige dizajnirana je tako da ne ometa korištenje savremene taktičke komunikacijske opreme i sredstava za dnevno i noćno osmatranje.

Balistička kaciga art. 2010 Stepen zaštite IIIA

img
8 Komentara Postavio administrator

Deminerska kaciga art.2002

img
6 Komentara Postavio administrator

Balistička kaciga art. 2040

img
2835 Komentara Postavio administrator

Balistička kaciga 2040 je napravljena od balistčkog materijala. Obezbjeđuje nivo zaštite IIIA. Posjeduje ojačani sistem retenzije, kao i prilagodljivi univerzalni sistem amortizacije koji omogućava da jedna kaciga odgovara više veličina odnosno više korisnika.

Balistička kaciga art.2030

img
2898 Komentara Postavio administrator

Nudi zaštitu IIIA.

Balistička kaciga art. 2050

img
2861 Komentara Postavio administrator