koteks historija

Muharem je rođen 22.09.1952. u Doboju, a od malih nogu bio je vrlo proaktivan čovjek o čemu svjedoči i firma koju je stvorio.

U više od dvije decenije postojanja, Muharem je uložio u dobro poslovne odnose sa dobavljačima i kupcima i njegov odgovoran rad zadobio je njihovo povjerenje.

Kompanija Koteks zahvaljuje Muharemu, a koji obavlja poslovnu djelatnost u skladu sa standardima: ISO 2015-9001; ISO 2004-14001; OHSAS 2007-18001.
Koteks doo Tešanj uvijek ide naprijed i teži ka većim dostignućima pa se možemo pohvaliti da smo prvi u BiH, a također i u regiji, koja posjeduje Halal BAS 2010 :1049 certifikat za sirovu kožu.

smo mi koteks

Koteks ima više od 200 zaposlenih koji su raspoređeni od strane organizacionog odbora u Tešnju, Zavidovićima, Visokom, te neki vanjski saradnici u logističkom i IT sektoru. 

Naši dobavljači dostavljaju nam najbolje materijale iz cijelog svijeta. Naša poslovna strategija je bazirana na proizvodnji za naše stalne kupce iz Njemačke, Slovenije, Hrvatska i dr. Unutar Bosne i Hercegovine također smo vrlo poznati u našoj specijalnoj produkciji u vojsci, policiji, taktičkoj opremi, balističkim proizvodima, odjeće.

Modni dodaci
Modni dodaci vrhunskog kvaliteta za muškarce i žene
Saznaj više
Prerada sirove kože
Otkupljujemo i skladištimo sirovu kožu domaćeg goveda, ovaca i koza.
Saznaj više
Proizvodnja
Kožna odjeća
Oprema za vojsku i policiju
Taktička oprema
Profesionalna oprema
Saznaj više
Logistika i transport
Kompletan paket logističkih usluga za VAS
Saznaj više
0 +

zadovoljnih korisnika

0 +

napravljenih proizvoda

0 +

završenih projekata